Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
topola145 Marcin9204 (7910 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Coś mi się wydaje, że nieporozumienie polega na tym, że Cindy wzięła Marka za kogoś zupełnie innego, stąd ten ton. Przecież można wszystko wyjaśnić.
Zgłoś wpis
115 Postów
iraa alkaida
(iraa00)
Stary wyjadacz
Takie właśnie są kobiety
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Wenus - Mars 0:1
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Blondyn napisał:
A wiec tak.. kobiety sa fajne chociaz moga byc i mniej fajne ale w sumie to tez kwestia gustu bo dla kogos mniej fajna moze byc fajna i odwrotnie to samo tyczy sie facetow..

Podsumowując: każda "potwora" znajdzie swego amatora...
wcześniej czy póżniej
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Schat_je napisał:

wcześniej czy póżniej

Schat_je wiesz to z autopsji?
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:
Schat_je napisał:

wcześniej czy póżniej

Schat_je wiesz to z autopsji?

Cały czas mam taką nadzieję , Adamm
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cindy1965 napisał:
Twoje chamstwo i prostactwo to widac, ty juz zdobyles 100 Nobli, a popisywac sie mozesz i podskakiwac mamusce, nie robi to na mnie zadnego wrazenia. Lubisz sie widac klocic, bo prawdziwy mezczyzna nie zachowuje sie tak prostacko jak ty. Przed kim robisz tu te popisy i przed kim chcesz nazbierac punktow. Bijemy ci wszyscy brawo tutaj, za twoje swiatowe poglady, z chama na Pana jak mowi przyslowie, twoja logike widac ze nawet kobiet nie umiesz uszanowac, ale tak jak ty traktuyjesz innych tak bedziesz wszedzie traktowany swiatowcu z nagrodami Nobla, a jeszcze powiedz nam w jakiej dziedzinie go zdobyles? Jestesmy bardzo ciekawi, skoro potrafisz dogryzac kobieta.

Posluchaj cindy ja rozumiem ze w NL jest szeroki dostep do grzybkow i innych dopalaczy ale albo zmien smart shop albo dotlen glowke I nie pisz "my wszyscy" bo tych prawie wszystkich to ja znam ( oprocz ciebie). I nie czepiaj sie mojej mamuski bo nie dorastasz jej nawet do piet. A tak na koniec dodam tylko ze kobiety to ja bardzo szanuje tylko takich pyskatych cudakow ktore nie potrafia zrozumiec co napisalem zwyczajnie olewam tak wiec bij sobie brawo do lustra
I nie poznalismy sie nigdy wiec nie zachowaj te bajki dla wnuczkow a jesli masz watpliwosci ile mam nickow to zapytaj ciotki Violki. Odrobina wiedzy chyba nie zaboli
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Hmm, nie sądziłem, że dyskusja potoczy się w tym kierunku.
Widzę tu klasyczny przykład nieporozumienia przez zwykły brak umiejętności komunikacji i braku dobrej woli.
Rozpoczynając ten post chciałem się bardziej skupić na sytuacji, gdzie dwoje ludzi się kocha i nie potrafią się dogadać. Czego im brakuje w sytuacji, gdy się wzajemnie pragną, nie potrafią bez siebie żyć a jednocześnie zatruwają sobie życie. Schodzą się i rozchodzą, kochaja i nienawidzą.
Jaki mechanizm tu działa ?
Pozdrawiam z Gandawy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Jeśli nie wiadomo o co chodzi - zwykle o pieniądze. Albo o sex. Albo i jedno i drugie.

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
HenrykO napisał:
Hmm, nie sądziłem, że dyskusja potoczy się w tym kierunku.
Widzę tu klasyczny przykład nieporozumienia przez zwykły brak umiejętności komunikacji i braku dobrej woli.
Rozpoczynając ten post chciałem się bardziej skupić na sytuacji, gdzie dwoje ludzi się kocha i nie potrafią się dogadać. Czego im brakuje w sytuacji, gdy się wzajemnie pragną, nie potrafią bez siebie żyć a jednocześnie zatruwają sobie życie. Schodzą się i rozchodzą, kochaja i nienawidzą.
Jaki mechanizm tu działa ?
Pozdrawiam z Gandawy

Henryk moim zdaniem trzeba usiasc i rozwazyc wszystkie za i przeciw bycia razem a jesli bilans nie wyjdzie za dobrze to takie zwiazki polecam raczej masochistom. Szkoda zycia na "moze sie uda a moze nie.
A do klotliwego babska typu cindy. Ucz sie od ciotki Violki dystansu i poczucia humoru i czego ty chcesz od prostytutek. Podobnie jak ty po prosu sa i tego nie zmienisz.
Zgłoś wpis

Bliżej nas